Vilka bilar är hetast på begagnatmarknaden just nu? Och hur kan du göra en begagnad bil mer personlig? Bland annat genom att inreda den på ut- och insidan med allt från LED-ramp till vingar.  

Vad vill du göra din bil mer stylad och personlig med? Det finns mycket roligt att välja på hos hova.com. Inte minst spoilers, nya dörrmattor, extraljus, vingar, nya säten, flak- och frontbågar, nya strålkastare, stänkskydd, stötfångare och takrails. Det är med andra ord bara att välja och vraka. Förutom att din bil blir roligare att se på och mycket mer personlig, så blir den förhoppningsvis bättre och säkrare med nya delar.

Hetaste bilarna just nu

Vilka bilar är egentligen hetast och mest populära just nu på begagnatmarknaden? I verkstäder syns flera begagnade pärlor som får sig en service och en uppfräschning när den nya ägaren har skrivit på papper, det är allt från bilmärken som Volvo till Volkswagen. I Expressen går det att läsa vilka bilar som sålde snabbast på Blocket under det första kvartalet för i år, det var dessa:

 1. Audi A2
 2. Chevrolet Matiz
 3. Audi 80
 4. Opel Ascona
 5. Volvo 740 & 760
 6. Saab 900
 7. Skoda Pick-up
 8. Skoda Felicia
 9. Toyota Previa
 10. Alfa Romeo 147

De bilmodeller som är mest sökta efter på Blocket, men inte de som nödvändigtvis säljs snabbast är vidare:

 1. Volkswagen Golf
 2. Volvo V70
 3. Volkswagen Passat
 4. Ford Mustang
 5. Volvo XC60
 6. Chevrolet Corvette
 7. Audi A6
 8. Audi A4
 9. Chevrolet Camaro
 10. Volvo XC70

Svenska begagnade bilar säljs fort

Auto Motorsport går det att läsa om hur begagnade bilar ökar i pris och att allt fler exporteras till Europa. Detta är bland annat på grund av att den svenska kronan inte varit så låg på hela tio år, inte minst i jämförelse med euron. Det har gjort att allt fler köper bilar här i Sverige, och hämtar hem de till deras hemland någonstans i Europa. Norrmännen är kanske de mest frekventa köparna av svenska, begagnade bilar. Inte minst när det kommer till elbilar och laddhybrider, något som gynnas av den svenska miljöbonusen kring dessa bilar. Mer om detta går det att läsa om här.